Video- en geluidsregistratie


In het begin maakte ik graag geluidsopnames en heb daar ruime ervaring mee opgedaan. Nu zijn geluidsopnames vaak onderdeel van een video. Voor de sociale media. Geluid en beeld samen maken de video. Vaak wordt de videocamera ook voor het vastleggen van het geluid gebruikt. Dit geeft vaak minder goede resultaten. Ik werk daarom graag met microfoons op de juiste plaats. Zo wordt naast het beeld ook een goede weergave van het geluid gewaarborgd. Om beeld en geluid vast te leggen beschik ik over meerdere camera’s en microfoons voor uiteenlopende situaties. Nabewerking van beeld en geluid zorgt ervoor dat er een resultaat tot stand komt.

Hieronder enkele opnames in Le Crozêt, France

concert Le Crozêt door Ada Perez en Tim Veldman (c) 2017
concert Le Crozêt door Ada Perez en Tim Veldman (c) 2014

Ik leg de video’s vast met meerdere Full HD camera’s en voor het geluid werk ik met 24 bit registratie. Ik heb de beschikking over meerdere condensator microfoons.